De aangename zuurgraad van rozenbottels en hibiscus en de tropische zoetheid van mango zijn een goede match voor deze tropische Iced Tea. Deze tweelaagse harmonie is een lust voor het oog. 

Recept voor 2 personen (400ml, 2 glazen van 200ml) 

Ingrediënten: 

Stappen: 

  1. Doe twee theezakjes in een theepotje/kan en giet er kokend water bij (100 graden) en laat dit 4 minuten trekken. 
  2. Als de thee 4 minuten getrokken heeft, haal de theezakjes eruit en voeg 150 ml ijs toe. Goed roeren, zodat het snel kan afkoelen 
  3. Giet 50 ml mangosap  in elk van de twee glazen 
  4. Maak het af door voorzichtig 150 ml van de resulterende ijsthee in elk glas te gietenTijdens het drinken mengen de twee lagen zich met elkaar. 
  5. Genieten maar! 

Geïnspireerd blijven? Volg ons op Facebook, Instagram en/of Pinterest.